maanantai 17. huhtikuuta 2017

17.4.17

On toinen pääsiäispäivä. Ja maanantai.


Isän kuolemasta tulee huomenna vuosi. Soitanko äidille tänään vai huomenna? Voisin huomenna käydä ostamassa valkoisen kukan ja viemässä sen mereen. Lähtisiköhän Poika mukaan? Hän ne isän tuhkat sirotteli mereen...

Siirsin juuri kaikki kuvat ja videot puhelimestani tähän läppärille. Vielä pitäisi siirtää ne muistitikulle (ja pilveen jos osaan?). Ostin uuden puhelimen ja sain sen perjantaina enkä ole ottanut sitä vielä edes paketista!? Moni kiljuisi riemusta saadessaan uuden luurin, mutta minua sen käyttöönotto ahdistaa. Saanko pidettyä numerot tallessa? Opinko käyttämään uutta järjestelmää? Kuvien laatua siinä mallissa kehuttiin.

Tuossapa "hyvä" vertauskohde vanhalla luurilla kuvattuna. Lupasin eilen lahjoittaa Epsoolle jonkun vanhoista puhelimistani. Pitänee valita kahdesta toinen sillä tätä "viimeisintä vanhaa" en anna.

Kävelin eräänä päivänä UFF'in keräyslaatikon ohi. Sen ulkopuolella oli Ikean kassi ja siinä päällimmäisenä puhtaat ECCO'n valkoiset tennarit. Kerroin kassista ystävälleni ja hetken päästä mentiin katsomaan. Loppupeleissä kahden kassin sisällöstä sai kahdeksan naista puhtaita vaatteita, kenkiä ja koruja. Eikä UFF-nihilistit päässeet tienaamaan niillä!

Itse nappasin sieltä mm. mustat toppahousut, musta-valkoisen villakangastakin, pari huivia sekä koruja. Ja hameen ja jotain muuta. Hyvä mieli. Nyt pitää hävittää pois omia tarpeettomia.


Ja alkaa tekemään lohisoppaa.

4 kommenttia:

 1. No jopa oli löytöjä Ikean kassissa! Joku on pistänyt garderoobinsa kokonaan uusiksi. Hyvä, että satuit paikalle oikeaan aikaan.
  Vuosi isäsi kuolemasta.... miten aika voi kulua näin nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuin tosiaan!
   Joo, soitin illalla äidille, mutta lupasin soittaa tänään uudestaan.
   Oli hänelle saletisti raskas päivä!
   (Ei itsellekään helppo tietenkään..)

   Poista
 2. Aika kuluu nopeasti. Vuosi jo mennyt, vaikka tuntuu että se oli aivan lähikuukausien sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja täällä lueskelen. Sunnuntaina ko. päivästä tulee jo viisi vuotta...

   Poista

Kiitos kommentistasi!