torstai 6. heinäkuuta 2017

FlunssaLandia

Terveisiä nuhaneniltä!


Tuppo alkoi niiskuttaa viikonloppuna ja minä toissapäivänä. Enpä ole koskaan ennen osannut sanoa näin: "funssani alkoi 04.07. klo. 22.12.", mutta totta se on. Minuutilleen tuohon aikaan meni nenä tukkoon ja saapui huikea kurkkukipu. Yön valvottuani saapui aamulla vielä kaupan päälle migreeni. Ei yhtään kivaa.

En edelleenkään saa siirrettyä kuvia puhelimestani tähän läppärille, joten olkoon. Etsin jonkun reissukuvan tähän:

Tupon ottama kuva Rethymnonissa.

Käytiin viime viikon perjantaina keskustassa kahvittelemassa Tupon äidin ja kaikkien kolmen tyttären kanssa. Jatkettiin matkaa vanhimman kanssa ja käytiin hankkimassa hänelle ympärivuotinen matkavakuutus. Käveltiin Forumista Kamppiin ja sieltä Stockmannille. Espaa pitkin Kauppatorille ja Pohjoisrantaa pitkin Tervasaareen (sieltä olisi kuvia). Kierrettiin saari ja kuljettiin Merihaan läpi Kallioon. Kotikaupunkimatkailua.

Tupon vanhin tytär lähti lauantaina ystävättärensä kanssa kolmeksi ja puoleksi viikoksi vaeltamaan pohjois-Espanjaan. Mahtavia matkoja likat uurastavat: 17 - 32 km päivässä! Nuorin tytär lähti äitinsä kanssa maanantaina viikoksi Prahaan. Keskimmäinen, jolle vietiin eilen ruokaa, lähtee lauantaina kymmeneksi päiväksi Belgiaan. Reissaavaa porukkaa!

Ja minä lähden reissaamaan Kelaan kunhan saan juotua toisen mukillisen kahvia... Ja kunhan hiukset kuivuvat. Nenän alus on kuin tontulla. Tuppo ehdotti, että kasvattaisin viikset - ne kuulemma estävät niistämisestä aiheutuvan ihoärsytyksen. Heh.

Jallun murhaaja on saatu kiinni. 

Olisiko kiva ajatus: mietin, että jos järjestäisin TheBaarissa villasukan kantapään opastuspäivän? Ohjeena olisi tehdä sukalle varsi 12 silmukkaa per puikko ja tulla sitten tekeleen kanssa paikalle. Eräs ystävätär voisi varmaan tehdä jotain naposteltavaa. Vai syönkö pois omaa leipää jos muutkin innostuvat sukkien teosta? :) 

Eino Leinon sekä runon ja suven päivää!

4 kommenttia:

 1. Ei ollenkaan huono idea tuo kantapääpäivä eli peukku sille :)
  Pikaista paranemista flunssasta ja hei laita vaikka bepanthenia siihen nenän aluseen.. auttaa paremmin ko viikset ;)
  -helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Helkku!
   Pistän mietintään tuon kantapääpäivän, mutta toteutan vasta syksymmällä. Sitten kun terassilla ei tarkene - vaikka ei siellä nytkään usein...
   Ja kiitos vinkistä! Pitänee käydä ostamassa Bepanthenia samalla kun jotain särkylääkettä. Kauheesta niiskuttamista ja yskimistä meillä molemmilla.

   Poista
 2. Minkä ihmeen kesäheinänuhan te molemmat nyt olette saaneet??! Toivottavasti pian helpottaa. Ja tosiaan, järjestä ihmeessä se kantapääpäivä. Minusta se idea on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan IHMEEN kesäheinänuha!?! Nenä ihan tukossa. Kuulostan Nylon Beat'iltä.. ;) Tupolla jo vähän (hkä) helpompaa, mulla ei.
   Järkkään sen sukkapäivän sillä innostuin asiasta itsekin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!