sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Ja taas vaihtui kuukausi..!?

Hellettä kaivataan!


Täällä on tapahtunut kaikenlaista ja niistä melkein merkityksettömämpänä teille tiedoksi, että olen sössinyt tämän koneen kanssa niin, etten saa siirrettyä kuvia puhelimesta tähän koneelle. Plaah.

Kuitenkin huomattavasti suurempi uutinen on se, että TheBaarin kanta-asiakas, jonka olen (olin) tuntenut kuutisen vuotta, murhattiin raa'alla tavalla juhannuksena kotiinsa (melkein naapuriin).

R.I.P. Jallu.

Juoruja liikkuu, tottakai. Yksi niistä on varteenotettava, mutta kaipa poliisit/tutkijat sen jo tietävät. Harmi kaikin puolin! Olen lähdössä TheBaariin bingoon, jossa uhrilla oli tapana olla joka sunnuntai.

Hellalla kiehuu lihakeitto, jonka versio on hieman erityinen: en viitsinyt lähteä kauppaan keiton vuoksi, joten siinä on naudanlihan lisäksi vain parsakaalia, herne-maissi-paprikaa, paljon kevätsipulia ja tietysti perunaa. Saas nähdä... ei ollut muuta laittaa.

Mutta ajattelin siis vain ilmoitella, että täällä ollaan. Ahdistaa edelleen. Suunnitelmissa on tehdä ratkaisuja, mutta itselle tyypilliseen tapaan "ehkä huomenna" ja sehän syö lisää omaa päätä, kuten varmaan tiedätte. Ehkä kirjoitan aiheesta vielä suoraan, mutta en nyt.

Tuska-festivaalin bassot ovat jytkyttäneet jo pari päivää - ja vielä tänään. Ei haittaa. Viestittelin Pojalle ja yllätyin, ettei hän ole morsmaikkuineen siellä. Hmm, työnvaihto ja muutto morsmaikun kanssa kimppaan ajankohtaisia. Okei... :) 

Näillä mennään nyt. Kunhan yritin ilmoitella itsestäni...


*haleja*

6 kommenttia:

 1. Hei! Kivaa kun ilmoittelit itsestäsi. Se yksi viesti (jota ei enää näy) oli äärimmäisen huolestuttava.
  Asiat järjestyvät, tavalla tai toisella. Ratkaisut eivät ole koskaan helppoja, mutta joskus niitä on välttämätöntä tehdä. Toivon, että asiat järjestyvät kuitenkin parhain päin.
  *haleja*
  Terkuin Mä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä ehdit nähdä sen? Kiitos haleista! Palaan asiaan....

   Poista
 2. <3
  -helkku
  pst! muista että täällä ollaan jos jotain missä voin auttaa...

  VastaaPoista
 3. Halit sinulle. Pirjo

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!