lauantai 19. elokuuta 2017

Eilen, aiemmin, ja nyt.

Heräsin rankkasateeseen.


Olin eilen siellä Mammalla. Saatiin raakattua kattilakaappi ja aiotut yläkaapit. Kattilakaapista löytyi yllätys hämähäkin seittien muodossa, ääks. Selvisin rikkaimurin avulla seiteistä sekä seittien tekijästä, joka sekin 'löytyi'. Olin itsestäni ylpeä fobiani kanssa. 

Nautittiin viiniä ja saatiin eräs miespuolinen ystäväkin kylään, jota emme kumpikaan ole tavanneet aikoihin. Tuppokin tuli paikalle. Joitain poislähteviä astioita nappasin mukaan Tupon vanhimmalle tyttärelle annettavaksi omaan kotiin.

Aiempaan postaukseen viitaten: Kallio Block Party oli ja meni. Remu aloitti päälavalla kaksi tuntia myöhässä ja se käytiin katsomassa. Kierreltiin vähän, Tuppo enemmän, mutta nautittiin myös siitä, että yksi esiintymislavoista oli parvekkeemme alla. Tuosta oli kiva ja helppo seurata musisointia sekä paikalla olleita ihmisiä. (Kuviakin olisi, mutta kun en saa niitä koneelle, pahoittelen.)

Kolmena päivänä poikettiin Alppipuistossa ilmaistapahtumissa. Sää suosi jokaisella kerralla.

Tavattiin tuttuja ja nautittiin musiikista.

Samaan postaukseen liittyen: mustikat on hillottu ja säilötty ihaniin purkkeihin, jotka sain ystävältäni. Yhden hillopurkin vein eräälle ystävättärelle. Veljenpojan sukat ovat valmiit, mutta en ole saanut postitettua niitä. Olikin urakka päätellä neljät kirjoneulesukat kerralla! Tästä lähtien päättelen aina heti valmistuneet sukat. Edessä on tilatut kahdet sukat, jotka menee 1-vuotishääpäivää viettävälle pariskunnalle. Oikean väriset langat puuttuu...

Kuvan sukat taidan jättää itselleni.

Ja siihen mainitsemaani postaukseen liittyen: saatiin uusi rättipatteri keskiviikkona.

Paistoin eilen naudan pihvejä, keitin perunat, ja niiden kanssa nautittiin ensimmäinen kantarellimuhennos. Nam.

Nyt pitää könytä suihkuun sillä Seinäjoelle muuttanut ystävätär on "isolla kirkolla" ja meillä olisi tarkoitusaikomus tavata. Epävakaa sää. Nopeasti viuhuvat pilvet vaihtelevat väriään valkoisista synkän tummiin. Jos jossain välissä pääsisi liikkumaan kastumatta. Saatan poiketa Saiturinpörssissä lankaostoksilla ja ostamassa uuden pyykkikorin hajonneen tilalle.

Ai niin, ostettuani sen Tukholman risteilyn voitin pari viikkoa myöhemmin facebook'issa olleesta kilpailusta 2-4 hengen Viking Line'n risteilyn Tukholmaan. Hassua.

Eilinen tapahtuma Turussa järkyttää.

Sadepäivän jatkoa!

3 kommenttia:

 1. No niin tosiaankin järkyttää! Suomessa ei tuollaista saisi tapahtua. Toivottavasti jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta!
   Olen samaa mieltä kanssasi! Itseä ällöttää median 'mässäily' tapahtuneella. Toivotaan parasta - yritetään olla pelkäämättä pahaa...

   Poista
  2. Niin, ja mukavaa sunnuntaita sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!