keskiviikko 27. syyskuuta 2017

6-vuotissynttäreillä

Olin sunnuntaina Pojanpoika Bee'n luona.


Poikani noukki minut isänsä kanssa autolla ja ajoimme Itä-Helsinkiin. Tuntuipa hassulta: Poika ratissa ja kyydissä iskä & äiskä. En muista vastaavaa tapahtuneen koskaan. Olen toki ennenkin ollut samassa autossa heidän kanssaan, mutta kolmestaan...

Perillä oli synttärisankarin ja äitinsä lisäksi äidin sisko 2-vuotiaan nappisilmätyttärensä kanssa. Bee oli iloisella päällä avatessaan saamansa paketit. Ei ne ostamani pallot olletkaan superpalloja vaan ne sai auki, jolloin hyppysiin sai mönjää, jonka sisällä oli ötökät. Yäh. Vein Bee'n äidille kukkakimpun.

Poika oli ostanut isänsä kanssa pojalle oikean pienen kitaran laukkuineen. Paras lahja saamansa kännykän (?!!) lisäksi näytti olevan Pojan ostama kauko-ohjattava kopteri, jota ohjattiin sillä puhelimella. Huikea kapine, jota kaksivuotias pelkäsi. Lennättivät sitä kimpassa; Poika, isänsä ja Bee. Tallensin harvinaisen hetken kännykän kameralla.

Juotiin kahvia ja syötiin coctail-piirakoita munavoin kera. Jutusteltiin, ja leikittiin lasten kanssa. Lasten, joista kumpikaan ei ujostellut ketään. Bee'n äidinäiti saapui miehensä (vaari) kanssa ja toivat junnulle ihan oikeat pienet kiikarit. Lauloimme onnittelulaulun, Bee puhalsi kynttilät ja söimme kakkua. Lähdimme sitten pois jaloista.

Poika heitti minut kotiin. Olimme synttäreillä kolmisen tuntia ja minulle jäi oikein hyvä mieli.

Olin eilen matkalla Kelaan kun vierelleni pysähtyi auto. Poika noukki minut työautonsa kyytiin ja heitti Kelaan. Hän on menossa tänäänkin Bee'n luo, mutta en viitsi ängetä mukaan. Ehkä heillä on jotain juteltavaa keskenään. En tiedä.

Oli mukava 'perhe'päivä!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva juttu että mahduitte kaikki saman katon alle juhlimaan. Kaikilla ei ole yhtä hyvin asiat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Aika harvinainen tilanne se meilläkin oli...

      Poista

Kiitos kommentistasi!