maanantai 25. syyskuuta 2017

Matkailu avartaa?

Katselin juuri viime keväisiä Kreetan reissukuvia.


Niistä on jotain laittamatta tänne. Mietin Rethymnon'in reissulla, kuinka hienoa olisi, JOS olisin teettänyt joka reissusta kuvakirjat. Heti reissujen jälkeen. En ole. Onneksi kaikki kuvat on tallennettu muistitikuille, jotka toivottavasti toimii.

Toistan varmaan itseäni, mutta ollaan oltu Tupon kanssa kimpassa yli kuusi vuotta. Monta yhteistä reissua mahtuu näihin vuosiin: Marmaris, Lefkas, Sisilia, Samos, Agia Marina, Rethymnon, Kööpenhamina, Tukholma ja Tallinna. Rovaniemi, Riihimäki, Porvoo, Loppi. Oliko tuossa edes kaikki? Tuppo haaveilee (kukapa ei?) taas reissusta ja yksi toivekohteista olisi Madeira.

Sain tuon repun peruiksi isävainaalta ja jo nyt se on ollut mukana vaikka missä (kuvassa Hanian lentokentällä). Kohta en enää tohdi käyttää sitä, ettei se vaan hajoa.

Edessä on taas reissu Tukholmaan. Ensi kuun alussa. Meillä kun on noita alennuskortteja, niin en halunnut 'heittää hukkaan' yhtä niistä. Lapulla sai risteilyn kuudella eurolla (2 henk.), mutta maksoin viisitoista euroa lisää, jotta saimme parivuoteellisen hytin. Kaksikymmentäyksi euroa siitä, että saa olla pari vuorokautta pois normiympäristöstä puhtaissa lakanoissa.

Eväät mukaan SubWay'sta. Tuppo tuijottaa telkkaria ja minä kudon sukkaa. Ihan samaa kuin kotona, mutta ei kotona. Tuppo kyllä luki, että Viking Line on uudistanut puffet-pöytää. Melkein tekisi mieli paluumatkalla kokeilla...

Mutta hei, eipä esim. Helsingissä saa hotellihuonetta yöksi alle satasella? Nyt kaksi keinuvaa yötä maksaa tuon euron yli kaksikymppiä!?! Eväillä kun mennään, niin sama summa kuluisi varmasti kotonakin - jos edes riittäisi... Reissaaminen avartaa, eikö niin?

Katsoin juuri lentoja Rovaniemelle. Marraskuussa pääsee halvalla, joten menen silloin.

Aurinkoista alkavaa syysviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Tietenkin alennuskortit pitää käyttää! Se muu rahanmenohan on sitten ihan itsestä kiinni ja jos on eväät mukana, rahaa säästyy jo melkoisesti. Mukavaa matkaa Tukholmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta!
   Juuri juttelemme tässä Tupon kanssa, että jos sittenkin menisimme paluumatkalla uusittuun puffet'iin. Maksaahan se kyllä, mutta hinta sisältää juomat. Harkitsemme.

   Poista

Kiitos kommentistasi!