maanantai 31. joulukuuta 2018

Kuin viimeistä päivää...

On vuoden 2018 viimeinen päivä.


Onneksi lauantai-iltana oli huomattavasti enemmän porukkaa TheBaarissa kuin perjantai-iltana ja laulajiakin riitti koko illaksi. Bingossa oli eilen sopivasti pelaajia; ei 'liikaa' eikä liian vähän. Oli hassua kuuluttaa "alkaa tämän vuoden viimeinen bingokierros" ja hassua kuuluttaa tänään "vuoden viimeinen karaoke".

Soittelin juuri Mammalle, joka poti surullista mieltä ja surkutteli yksinäisyyttään. Siitä Tuppo sai kimmokkeen ja lähti Alkoon ennen sen sulkeutumista. Hän soitti eräälle miehelle, joka on usein puhunut, että haluaisi mennä tapaamaan naista. Nyt he menevät kylään viinin kera kunhan se mies pääsee töistä. Mukava juttu.

Minä siis lupauduin menemään viimeistä kertaa tänä vuonna TheBaariin laulattamaan kansaa, joka juhlii vuoden vaihtumista. Toivottavasti ilta sujuu ilman suurempia kommelluksia. 

Itse otan mukaan kuvan paketin, jossa on vielä jäljellä muutama "lasten pommi". Pyydän jotain mahdollisimman selvää (hmm..) tuttua asiakasta pamauttamaan ne ja pidän itse sen aikaa taukoa nähdäkseni ne.

En nyt ala muistelemaan pian loppuvaa vuotta. Melkein kaikesta olen täällä jo kertonut. Pääpiirteittäin vuosi on ollut ihan mukava ja tottakai toivon, että pian alkava vuosi toisi lisää mukavia kokemuksia ja niin edelleen.

ISO KIITOS teille kaikille, jotka olette 
kulkeneet mukanani tämän(-kin) vuoden!

(Kuva lainattu netistä)

OIKEIN MUKAVAA JA RAUHALLISTA VUODENVAIHDETTA!


KAIKKEA HYVÄÄ, IHANAA 
JA UUSIA MUISTOJA TUOVAA 
ALKAVAA UUTTA VUOTTA 2019 
TEILLE KAIKILLE!T. Stansta

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!