tiistai 12. helmikuuta 2019

Stanstan SukkaShow

Tein parit sukat itselleni.


Sain Pojaltani joululahjaksi sukkalankoja. Tottakai teen niistä jotain ihan itselle. Aloitin vuoden ensimmäisellä Tallinnan risteilyllä tekemään sukkia Novitan 7veljestä raitalangasta. Jatkoin niitä Mamman luona ja tein ne tänään loppuun.

Toiset sukat valmistuivat eilen illalla. Näitä sukkia kudoin mennen tullen lentokoneessa, bussissa, äidin luona ja loput kotona.

Näistä tuli itselle reissusukat. Moni varmaan tietää tilanteen, kun on pakannut lomalle hellemekot, bikinit sun muut ja sitten hotellihuoneen laattalattia onkin yllättävän kylmä. Silloin sukissa ei tarvitse olla juurikaan vartta. Luonnossa värit ovat räikeämmät kuin kuvassa.

En siis kutonut noita kahdessa päivässä. Vielä on kolmannet sukat kesken ja niissä on vasta ensimmäinen varsi valmis. Listalla on vielä yhdet sukat ja parit lapaset. Ainakin. Ärrälle on tullut lisää tilaamiani sukkalankoja ja käyn noutamassa ne huomenna.

R.I.P. Olli Lindholm

Tiistai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Ylimmät sukat ovat sukua sinun innoittamallesi hiphop-pipolle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ilmeisemmin, hih. Saas nähä mihin muuhun käytän tuota lankaa, kun sitä jäi vielä. Vain yhden kerän loppu, mutta kyllä mä sen johonkin upotan.

   Poista
 2. Muistan miten varhaisteininä notkuttiin Yön treenikämpällä. Pojat olivat meitä vanhempia ja matkalla kuuluisuuteen. Yön musiikki muuttui lällyksi, kuunteleminen jäi. Töistä käytiin kyllä keikalla pari vuotta sitten, mutta ei jaksa niitä Lumivalkoisia ja Ihmisen poikia. RIP Olli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuuntelin jonkun verran. Epsoon tuttu teki niitä biisjä. Tupon kanssa käytiin synttärikeikalla Harwall-areenalla. Hmm. Silti surullista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!