keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Röökaakko nää?

Vissiin maailman suurin pahe?


On noita pahempiakin paheita? Ei vaan, vuokralaista hämmästyttää, että JOS sinulla on varaa ostaa huippukallis osake kalliilta alueelta, niin miksi ostat sen kerrostalosta? Siis jos olet sääntöorientoitunut ja erittäin niukasti joustava?

Itse olen asunut tässä Omassa Kotona yli kaksikymmentäseitsemän vuotta, joista noin kaksikymmentä vuotta poltin sisällä kotona. Parveketta en omista. Pesin tuhkakuppeja fanaattisesti ja pidin kaakeliuunin luukkuja auki. Ei täällä tupakka varsinaisesti haissut ja moni hämmästeli, että saako täällä polttaa.

Mainitsin jo aiemmin, että päädyin viemään lasipurkin sisäpihalle tuhkakupiksi. Kukaan ei ole vielä valittanut... Kyllä minä itsekin tunnistan pahan hajun, mutta ei kai sen kanssa äärimmäisyyksiin tarvitsisi mennä?

Mites teillä?

14 kommenttia:

 1. En ole ikinä polttanut, en edes kokeillut. Sen sijaan vanhemmat polttivat kuin korsteenit ja koti haisi sen mukaisesti. Minun nokkaani tupakka haisee. Sen sijaan sikari joskus tuoksuu ;)

  Narisijoita en kestä. Siis niitä ihmisiä, jotka valittaa valivalivalivali asiasta kuin asiasta. Jotkut polttaa, fine. Jotkut ei polta, fine.

  VastaaPoista
 2. Enpä polta minäkään. Joskus teininä tuli muutaman kerran kokeiltua, mutta aika nopeasti tuli tunne, että tämä ei ole minun juttuni. Mutta, päätöshän on jokaisen ihan oma asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja lopettaminen niin hankalaa. Vaikka olenhan onnistunut lopettamaan "muutakin" hankalaa...

   Poista
 3. Mun täytyy sanoa, että se röökinhaju on tosi ärsyttävää kun itse ei polta. Näin kesällä joutuu laittamaan ikkunat ja parvekkeen ovi aina kiinni, kun naapurin parvekkeelta tulee kamala käry sisälle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän vaikka olen se käryttäjä itsekin.

   Poista
  2. Uskon, että tiedät ettei mun kommentti ollut kohdistettu sinuun. Sinä et kärytä parvekkeella taikka hormin edessä. Toivon ja uskon, että ymmärsit kommenttini niin kuten sen tarkoitin :)

   Poista
 4. Olen polttanut aiemmin (n.30 vuotta poltin) ja nyt olen ollut tupakatta kolmisen vuotta. Jokainen aikuinen päättää itse polttaako vai ei, eikä minua haittaa jos minun seurassani poltetaan, se on ihan ok. Joskus tupakka haisee ihan kamalalle ja toisinaan se taas tuoksuu ah niin hyvälle ;) Mutta ymmärrän kyllä myös Anonyymin kirjoittaman kommentin. Minusta olet toiminut fiksusti viedessäsi tuhkiksen tumpeille ja tuskinpa kenenkään ikkunan/tuuletusaukon alla tupakoit.
  -helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helkku! Ja onnittelut siitä, että olet pystynyt lopettamaan!

   Poista
 5. Me naisethan niitä pahimpia häiriköitä ja maailman saastuttajia ollaan tupakoinemme, heheh. Minä ole polttanut jo 50 vuotta.
  Kerran lääkäristä päästyäni pysähdyin hermosavuille kadulle kun hieno rouva kulki ohi. Meni vähän matkaa ja kääntyi talaisin sanomaan: "Kyllä se on rumaa kun naiset polttaa kadulla". Vastasin : "Eikö olekin, mutta onneksi minä olen muuten näin kaunis". Kylläpä hieno rouva lähti niin että minkkihatun karvat vain tutisi. =D =D =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan oikein vastattu! Itse olen polttanut liki 40 vuotta...

   Poista

Kiitos kommentistasi!