maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tallinna, osa 2.

Jos nyt jaksaisin laittaa ne loput kuvat...


Jatkoimme matkaa Vanhan Kaupungin toiselle puolelle. Kävelimme tuosta portista läpi...Hienon näköistä seutua.


Löysimme lammen, joka muuten haisi pahalta.Oli siellä sorsia, joita joku ruokki.Me löysimme penkin.....jonne istuimme syömään ostamiamme pizzan makuisia sipsejä, juustotikkuja......ja juomaan yhdet lonkerot.Kerjääjiä piisasi eivätkä he olleet arkoja ollenkaan.Paluumatkalla satoi sen mainitsemani vartin. Kävimme sataman lähellä kaupassa ostamassa ostokset.


No joo, kaikkihan sen arvaa, että vähän olutta ja lonkeroa ja sen sellaista. :)


Ihan mahtavia pilviä, jotka eivät onneksi sataneet sen enempää.Istuimme vielä terminaalin edustalle juomaan yhden jännän näköisen tölkin puoliksi.Laivassa laitoimme ostoksemme säilytyslokeroon, jonka numeron valitsimme juuri olevan nimipäiväni mukaan.Ei kai mikään satama tavallaan kaunis ole.Ei Tallinnankaan.Onko tuo "pallo" se joku Laululava-paikka?Tuppo oli maksanut ennakkoon meille buffet-ruokailun.Kerroin jo facebook'issa Hannille ja Liskikselle, että Stansta söi KALAA kun oli jo maissa sen Tupolle luvannut. Noita edessä olevia sillejä lukuunottamatta söin kaiken. Ja santsasinkin!Jälkiruossakaan ei löytynyt aihetta valittamiseen. Minut tuntevat ihmiset ymmärtävät, että syömäni ruoan määrä oli todellakin poikkeavan runsas.


Hassua sinänsä, että meidät oli Tupon kanssa sijoitettu istumaan ravintolan keskelle ainoaan pitkään pöytään ja keskelle siihenkin. Vieressä oleva mies kommentoi, että "varmasti siellä karaokessa oli maksettuja laulajia kun lauloivat niin hyvin". Nuotin vierestä suurin osa, sanoi Stansta äänettömästi. Viereen sattui mukava pariskunta. Onneksi.

Oli kiva nimipäivä! (Kiitos Tuppo!)

Seuraava reissu ensi kuun ekalla viikolla...

Mukavaa alkanutta heinäkuun viimeistä viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Aika kiva katsoa toisen ottamia kuvia paikoista jossa itsekin on seikkaillut! Sulla on kyllä kuvasilmää.Susta olisi pitänyt tulla valokuvaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joku muukin on maininnut asiasta. Siis tuosta valokuvaaja-jutusta. Olkoon se vaan kiva harrastus...
   Seuraavat kuvat tulevat Naantalin saaristosta. Oletko käynyt?

   Poista
 2. Naantalissa on tullut käytyä lähinnä pressan kesäpaikassa ja kylpylässä.Saaristot ovat vieraita kun ei ole ystäväpiirissä varakkaita venelijöitä / saarimökkeilijöitä.Heh.Kuvia odotellessa.Leppoisaa elokuuta meille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Tuttuja nurkkia, eipä ole tullut yli kymmeneen vuoteen käytyä, muutaman vuoden asuminen riitti. On varmaan kaupunki siitä muuttunut aika lailla! Kiva, että teillä oli onnistunut reissu, ja ruoka näytti toooosi herkulliselta. Jälleen kerran.

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli tooosi hyvää. Tai siis ne kylmät ruoat. Harmittaa, että se pääruokapöytä on niin "kämänen". Mutta tuleepa edes joskus syötyä kalaa!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!