lauantai 21. tammikuuta 2017

Säärystimet ja suunnitelmia

Nyt pääsee aloittamaan jotain uutta uusilla langoilla.


Meinasi kostautua oma ahneus. Tai siis alkoi jo ärsyttää kun oli kaksi neulomusta tekeillä yhtäaikaa. Syynä oli lankojen loppuminen kesken. Piti muka aloittaa toinen homma ennen kun pääsi ostamaan lisää puuttuvaa lankaa. Oli tehtävä päätös, joten kudoin ne villasukat loppuun ensin ja perään nämä ylipolven säärystimet.

Olen innoissani kun olen löytänyt pitkän tauon jälkeen motivaation kutomiseen. Lisämotivaatiota antaa ensi kuun synttärireissu (Tupon lahja minulle!), jonne olisi kiva saada lisää käyttörahaa tulevilla neulomuksilla. Tarkoitus on myös myydä kirppiksellä ylimääräisiä (liian pieniä) farkkuja, tarpeettomia laukkuja, käyttämättä jääneitä kenkiä sun muuta tarpeetonta. Ja sitten kaikki saadut eurot talteen matkakassaan!


Sain vinkin käsityöryhmästä ja sitä noudattamalla sain aikaiseksi siisteimmät sisäpinnat ikinä. Olen tyytyväinen.

Rahan säästämiseen on nyt toinenkin motiivi: hankimme juuri toukokuulle viikon all inclusive-reissun Kreikkaan. Se oli messutarjous ja jos samaa kohdetta katsoo nyt, niin matkan hinta on jo noussut. Meillä hintaan sisältyy lennot Finnair'illa, lentokenttäkuljetukset sekä perillä ilmastointi. Keskitasoinen hotelli sijaitsee lähellä paikallista keskustaa sekä uimarantaa. Ja hotellissa on NELJÄ uima-allasta!


Mieltäni suuresti lämmittää huomio, että en tarvitse mitään uutta reissua varten. On uudet matkalaukut ja ranta(hamam-)pyyhkeet, on bikineitä, mekkoja, varvastossuja ja sandaaleita. Kaikkea on.


Sain tällaisen "Kaali Kvartetin" enkä todellakaan tiedä mitä noilla voi tehdä?! Tai siis toki kaksi noista on tuttuja tuotteita, mutta. Paketti sisältää kukka- ja parsakaalin, romanesco'n (mikä se on?) sekä lilan kukkakaalin. Pitää vissiin googlettaa...

Taidan alkaa kutomaan uusia sukkia. Jos tekisi tällä kertaa vähän lyhemmät. Lankoja riittää!

Leppoisaa lauantaita!

2 kommenttia:

 1. Kerrotko sitten, että miltä maistuivat nuo romanesco ja lila kukkakaali. Olen nähnyt niitä viime aikoina kaupoissa, mutta en ole ottanut mukaan kun haluan pitäytyä oikean ja alkuperäisen värisissä kasviksissa.
  Stanstan neuletehtaasta taitaa kohta tulla tuotantoennätys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa. Mulle suositeltiin tekemään nuo kaalit gratiinina perinteisellä tyylillä. Teen huomenna tai ylihuomenna sillä nyt työstän pellillistä pizzaa uuniin.
   Joo, aikalailla istun suurimman osaa päivää, varsinkin aamuisin, puikot käsissä. On hyvä syy kutoa... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!