sunnuntai 24. syyskuuta 2017

The Päivän aamu

Jännittääköhän minua?


Miksi muuten olisin hereillä ennen seitsemää aamulla? Kävin eilen lahjaostoksilla. Kun ei ole paljoa rahaa, niin pitää käyttää mielikuvitusta...

Ostin Pojanpoika Bee'lle, eskarilaiselle, kuusivuotislahjaksi väritysvihkon "opi ja väritä, autot ja työkoneet". Bee tykkää niistä. Kolme paria kivoja sukkia tulee ehkä tarpeeseen. Kaksi superpalloa sisältää ötökät. Ehkä parasta on mikrofoni (laulavan mummin ja hänen laulavan Pojan pojalle), jossa on neljän minuutin tallennus taustasoundeilla, valoilla ja rytmeillä (ja toki paristot mukaan). Lisäksi on laivakarkit ja kortti.

Poika tulee isänsä kanssa hakemaan minut autolla puolen päivän jälkeen. Näen Pojan isää ehkä kolme kertaa kahdessa vuodessa. Sekin vähän jännittää. Paikalle tulee myös Pojanpoika Bee'n äidin puolen sukua.

Minä EN ole niitä ihmisiä, jotka viihtyvät tuollaisissa 'pippaloissa'. Mieluummin olisin mennyt käymään yksin ilman muita. Mutta ymmärrän toki, että menoni on omalle Pojalleni todella tärkeää. Siipä menen vielä hetkeksi nukkumaan ennen kun alan paketoimaan lahjat. Lupasin olla puolen päivän aikaan valmiina kyytiä varten.

Mukavaa päivää meille ja Teille!

2 kommenttia:

  1. Kivat lahjat olet löytänyt pojalle. Ehkä vähän vähempikin olisi riittänyt. Toivottavasti kaikki meni hyvin ja teillä oli mukavaa, vaikka sinua jännittikin. Yritä vaan tuollaisissa tilanteissa olla rento ja oma itsesi. Lapsenlapset kun ovat meille kuitenkin melkoinen rikkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, eihän tuossa paljoa ollut. Ilman laivakarkkeja lahjojen yhteishinta jäi alle kymppiin. Oli kyllä hyvä ja kiva, että menin! Kirjoitan siitä tänne nyt!

      Poista

Kiitos kommentistasi!